Kategoria:Technologia Żywności
Typ:Zaoczne
Inżynier zawodowy Sytuacja polskiego rolnictwa oraz obecne trendy w społeczeństwie wysoko rozwiniętym predystynują nasz kraj do wytwarzania tradycyjnych wyrobów opartych na rodzimych surowcach, zwyczajach, kulturze. Absolwent posiądzie wiedzę z zakresu zarówno...
Kategoria:Technologia Żywności
Typ:Zaoczne
Licencjat Zarządzanie Gastronomią i Technologia Żywienia > Charakterystyka
Na specjalności "zarządzanie gastronomią i technologia żywienia" student zdobędzie wiedzę z zakresu organizowania i zarządzania przedsiębiorstwem gastronomicznym i usługami żywieniowymi...
Kategoria:Gastronomia
Typ:Zaoczne
Licencjat Na specjalności "Zarządzanie Gastronomią i Dietetyka" student zdobędzie wiedzę z zakresu organizowania i zarządzania przedsiębiorstwem gastronomicznym i usługami żywieniowymi. Pozna specyfikę usług żywieniowych w Polsce i na świecie, w tym problematykę...
Kategoria:Rolnictwo
Typ:Zaoczne
Inżynier zawodowy Absolwent jest specjalistą w zakresie technologii produkcji rolniczej, zwłaszcza roślinnej. Posiada praktyczne przygotowanie do samodzielnego prowadzenia gospodarstwa rolnego, zgodnie z zasadami zrównoważonego rozwoju. Absolwent dysponuje podstawową...
Kategoria:Technologia Żywności
Typ:Zaoczne
Inżynier zawodowy Absolwent jest specjalistą w zakresie technologii produkcji rolniczej, zwłaszcza roślinnej. Posiada praktyczne przygotowanie do samodzielnego prowadzenia gospodarstwa rolnego, zgodnie z zasadami zrównoważonego rozwoju. Absolwent dysponuje podstawową...