Kategoria:Zarządzanie Jakością
Typ:W ciągu tygodnia
Zaświadczenia: Po ukończeniu szkolenia i pozytywnym zdaniu egzaminu uczestnicy otrzymują (w j. polskim i j. angielskim) Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy i praktycznych umiejętności w zakresie audytu wewnętrznego systemu HACCP, GMP, GHP, GCP. Przeznaczenie:...
Kategoria:Zarządzanie Jakością
Typ:W ciągu tygodnia
Po ukończeniu kursu uczestnicy otrzymują:
* zaświadczenie WSAiB o ukończeniu kursu "Asystent Jakości PCBC",
* certyfikat "Asystenta Jakości PCBC" (po pozytywnym złożeniu egzaminu przed komisją Polskiego Centrum Badań i Certyfikacji). Wdrażanie w organizacjach...
Kategoria:Zarządzanie Jakością
Typ:W ciągu tygodnia
Zaświadczenia: Po ukończeniu szkolenia i pozytywnym zdaniu egzaminu uczestnicy otrzymują (w j. polskim i j. angielskim) Szkolenie przygotowujące do samodzielnego planowania, przeprowadzania i dokumentowania wewnętrznych audytów systemów zarządzania środowiskowego...
Kategoria:Zarządzanie Jakością
Typ:e-learning
Certyfikat: Systemy Zarządzania według IFS - Food (Internacional Featured Standard) Celem kursu jest wdrożenie i zapoznanie się z różnego rodzaju regulacjami krajowymi znajdującymi zastosowanie w zarządzaniu bezpieczeństwem przemysłu spożywczego oraz możliwościami...
Kategoria:Zarządzanie Jakością
Typ:e-learning
Certyfikat: Systemy Zarządzania Żywnością według BRC – Food (British Retail Consortium) Celem kursu jest przeprowadzenie szkolenia, które przygotuje wykwalifikowanych specjalistów, na których istnieje coraz większe zapotrzebowanie na rynku w związku z ostatnimi...
Kategoria:Zarządzanie Jakością
Typ:e-learning
Certyfikat: Systemy Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności ISO 22000:2005. Norma ISO 22000:2005 to norma certyfikująca systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności. W chwili obecnej jest to jedyna norma o charakterze międzynarodowym, której wiarygodność jest gwarantowana...
Kategoria:Zarządzanie Jakością
Typ:e-learning
Certyfikat: Zarządzanie systemami HACCP Przepisy europejskie obligują przedsiębiorstwa z branży spożywczej do przeprowadzania kontroli warunków higienicznych, aby uniknąć zagrożeń bezpieczeństwa zdrowotnego żywności.
Celem kursu jest dostarczenie jego uczestnikom...
Kategoria:Zarządzanie Jakością
Typ:e-learning
Certyfikat: Certyfikowany Ekspert w Zarządzaniu Jakością oraz Bezpieczeństwem Żywności. Obecnie w branży spożywczej zachodzi wiele zmian. Przedsiębiorstwa przemysłu spożywczego mają świadomość, że spełnianie wymogów prawnych, zarówno europejskich, jak i krajowych,...