IFS – Food. International Featured Standard - e-learning

Bezpośredni kontakt z przedstawicielem Akademia SN

Aby się skontaktować, należy najpierw zaakceptować Politykę prywatności

Szczegóły IFS – Food. International Featured Standard - Online

  • Cele
    Celem kursu jest wdrożenie i zapoznanie się z różnego rodzaju regulacjami krajowymi znajdującymi zastosowanie w zarządzaniu bezpieczeństwem przemysłu spożywczego oraz możliwościami spełniania wymogów norm międzynarodowych.
  • Profil słuchacza / wymogi
    Oferta skierowana jest do studentów i specjalistów z branży żywnościowej, którzy są zainteresowani nabyciem wiedzy i instrumentów niezbędnych do samozarządzania bezpieczeństwem żywności wewnątrz organizacji.
  • Tutuł uzyskany
    Certyfikat: Systemy Zarządzania według IFS - Food (Internacional Featured Standard)
  • Szczegółowe informacje
     Od lipca wszystkie szkolenie Akademii SN są dofinansowane ze środków EFS w
     50% (dla firm i klientów indywidualnych). Wszystkie Certyfikacje
     Eksperckie są dofinansowane w 70%.

    Tematyka zajęć:


    Zobowiązania kierownictwa
    Polityka i zasady korporacyjne
    Struktura korporacyjna i dbałość o Klienta
    Przegląd Kierownictwa

    System zarządzania jakością
    HACCP (na podstawie Kodeksu Żywnościowego)
    Wymogi dokumentacji
    Utrzymanie zapisów

    Zarządzanie zasobami
    Zarządzanie zasobami ludzkimi
    Zasoby ludzkie i szkolenia
    Instalacje sanitarne, zespoły ds. higieny osobistej

    Proces produkcji
    Przegląd kontraktu
    Cechy charakterystyczne produktu
    Rozwój produktu
    Zakupy
    Opakowanie produktu
    Normy środowiskowe zakładu
    Odpady/Usuwanie odpadów
    Ciała obce, metal, szkło i drewno
    Kontrola szkodników
    Urządzenia
    Walidacja procesów
    Identyfikowalność (włączając organizmy genetycznie modyfikowane i alergeny)
    Organizmy genetycznie modyfikowane

    Pomiary, analiza i udoskonalanie
    Audyty wewnętrzne
    Inspekcje zakładu
    Kontrola procesu
    Sprawdzenie ilości (kontrola ilości/ kontrola ilości napełniania)
    Analiza produktu
    Zatrzymanie produktu i zwolnienie produktu
    Zarządzanie reklamacjami Klientów i skargami władz
    Zarządzanie incydentami, wycofanie produktu, odzyskanie produktu
    Postępowanie z wyrobem niezgodnym
    Działania korygujące

    • GODZINY    30
    • GRANT UE 50%
    • Cena regularna 750,00 zł
    • Cena po dofinansowaniu 375,00 zł

Inne informacje związane z zarządzanie jakością

Używamy ciasteczek własnych oraz ciasteczek stron trzecich w celu doskonalenia naszych usług.
Kontynuując przeglądanie strony, automatycznie wyrażasz zgodę na wykorzystanie ciasteczek.
Zobacz więcej  |