Inżynier zawodowy Sytuacja polskiego rolnictwa oraz obecne trendy w społeczeństwie wysoko rozwiniętym predystynują nasz kraj do wytwarzania tradycyjnych wyrobów opartych na rodzimych surowcach, zwyczajach, kulturze. Absolwent posiądzie wiedzę z zakresu zarówno...
Licencjat Zarządzanie Gastronomią i Technologia Żywienia > Charakterystyka
Na specjalności "zarządzanie gastronomią i technologia żywienia" student zdobędzie wiedzę z zakresu organizowania i zarządzania przedsiębiorstwem gastronomicznym i usługami żywieniowymi...
Licencjat Na specjalności "Zarządzanie Gastronomią i Dietetyka" student zdobędzie wiedzę z zakresu organizowania i zarządzania przedsiębiorstwem gastronomicznym i usługami żywieniowymi. Pozna specyfikę usług żywieniowych w Polsce i na świecie, w tym problematykę...
Więcej informacji
Modal Header
Używamy ciasteczek własnych oraz ciasteczek stron trzecich w celu doskonalenia naszych usług.
Kontynuując przeglądanie strony, automatycznie wyrażasz zgodę na wykorzystanie ciasteczek.