Absolwenci znajdą zatrudnienie w biurach podróży, hotelach, obiektach gastronomicznych, ośrodkach wypoczynkowych i rekreacyjnych, a także w organizacjach społecznych oraz administracji na stanowiskach związanych z turystyką i hotelarstwem. Przygotowanie zawodowe...
Wiedza i umiejętności zdobyte w toku studiów podyplomowych pomogą absolwentom w opracowaniu właściwej oferty hotelowej i gastronomicznej. Ułatwi to znalezienie atrakcyjnej pracy w różnych segmentach działalności hotelowej i gastronomicznej. HOTELARSTWO...
„Organizacja i zarządzanie w hotelarstwie”
Celem studiów jest przygotowanie słuchaczy do uzyskania niezbędnego wykształcenia teoretycznego i praktycznego przygotowującego do profesjonalnego wykonania zawodu - menadżera hotelu. Organizacja i Zarządzanie w Hotelarstwie...
Więcej informacji
Modal Header
Używamy ciasteczek własnych oraz ciasteczek stron trzecich w celu doskonalenia naszych usług.
Kontynuując przeglądanie strony, automatycznie wyrażasz zgodę na wykorzystanie ciasteczek.