Studia Podyplomowe - Hotelarstwo i Gastronomia Hotelowa - Zaoczne

Bezpośredni kontakt z przedstawicielem GWSH -Górnośląska Wyższa Szkoła Handlowa im. Wojciecha Korfantego w Katowicach

Aby się skontaktować, należy najpierw zaakceptować Politykę prywatności

Szczegóły Studia Podyplomowe - Hotelarstwo i Gastronomia Hotelowa - Zaoczne - Katowice - Śląskie

  • Cele
    Wiedza i umiejętności zdobyte w toku studiów podyplomowych pomogą absolwentom w opracowaniu właściwej oferty hotelowej i gastronomicznej. Ułatwi to znalezienie atrakcyjnej pracy w różnych segmentach działalności hotelowej i gastronomicznej.
  • Profil słuchacza / wymogi
    Studia podyplomowe HOTELARSTWO I GASTRONOMIA HOTELOWA – ORGANIZACJA I ZARZĄDZANIE skierowane są do absolwentów studiów magisterskich lub zawodowych (inżynierskich oraz licencjackich) o różnym profilu, zainteresowanych rozpoczęciem działalności w branży hotelarsko-gastronomicznej. Adresatami studiów są również pracownicy lub właściciele hoteli, moteli, pensjonatów i schronisk, w których prowadzona jest działalność gastronomiczna oraz osoby zainteresowane najnowszymi trendami w dziedzinie organizacji i zarządzania przedsiębiorstwami hotelowymi.
  • Szczegółowe informacje
      HOTELARSTWO I GASTRONOMIA HOTELOWA

    Czas trwania: 2 semestry (215 godzin)
    Zajęcia odbywają się dwa/trzy razy w miesiącu:
    - piątki: 16.00 - 20.00
    - soboty: 8.00 - 15.00

    WYKŁADOWCY
    Kadrę stanowią doświadczeni praktycy: dyrektorzy i menedżerowie hoteli, specjaliści
    w dziedzinie marketingu, prawnicy, szefowie znanych restauracji.

    PROGRAM STUDIÓW

    - ZASADY ORGANIZACJI DZIAŁALNOŚCI HOTELOWEJ I GASTRONOMICZNEJ

    - NOWOCZESNE TECHNIKI ZARZĄDZANIA PRZEDSIĘBIORSTWEM

    - WYMOGI KATEGORYZACYJNE I STANDARDY JAKOŚCI W HOTELARSTWIE

    - POLITYKA PERSONALNA I NABÓR PRACOWNIKÓW

    - ZARZĄDZANIE PERSONELEM: OCENA, ROZWÓJ, UMIEJĘTNOŚCI I   
      MOTYWOWANIE, TECHNIKI PRACY OBSŁUGI HOTELOWEJ

    - NOWOCZESNE TECHNOLOGIE ŻYWIENIA Z ZASADAMI DIETETYKI - HACCP

    - SEMINARIA TEMATYCZNE PROWADZONE PRZEZ PRAKTYKÓW Z DZIEDZINY
       HOTELARSTWA I GASTRONOMII HOTELOWEJ

Inne informacje związane z hotelarstwo

Używamy ciasteczek własnych oraz ciasteczek stron trzecich w celu doskonalenia naszych usług.
Kontynuując przeglądanie strony, automatycznie wyrażasz zgodę na wykorzystanie ciasteczek.
Zobacz więcej  |