Kategoria:Rolnictwo
Typ:Zaoczne
Inżynier zawodowy Absolwent jest specjalistą w zakresie technologii produkcji rolniczej, zwłaszcza roślinnej. Posiada praktyczne przygotowanie do samodzielnego prowadzenia gospodarstwa rolnego, zgodnie z zasadami zrównoważonego rozwoju. Absolwent dysponuje podstawową...
Kategoria:Technologia Żywności
Typ:Zaoczne
Inżynier zawodowy Absolwent jest specjalistą w zakresie technologii produkcji rolniczej, zwłaszcza roślinnej. Posiada praktyczne przygotowanie do samodzielnego prowadzenia gospodarstwa rolnego, zgodnie z zasadami zrównoważonego rozwoju. Absolwent dysponuje podstawową...
Kategoria:Taniec
Typ:Zaoczne
Licencjat Absolwent specjalności – choreoterapia zostaje wyposażony w wiedzę teoretyczną a także umiejętności praktyczne z zakresu terapii poprzez taniec i ruch. Rozumiejąc ideę terapii tańcem potrafi wykorzystać zasady terapeutyczne w opiece i w pracy z osobą...
Kategoria:Dietetyka i Żywienie - ogólne
Typ:Zaoczne
Licencjat Sposób odżywiania się istotnie wpływa na zdolność do wysiłku. Odpowiednia dieta w znaczeniu zarówno ilości, jak i jakości przed, podczas i po treningu oraz podczas zawodów przyczynia się do osiągnięcia optymalnych wyników sportowych. Międzynarodowa Konferencja...
Kategoria:Dietetyka i Żywienie - ogólne
Typ:Zaoczne
Licencjat PROFILAKTYKA ŻYWIENIA jest to działanie mające na celu zapobieganie chorobie bądź innemu niekorzystnemu zjawisku zdrowotnemu przed jego rozwinięciem się. Profilaktyka polega na wprowadzaniu odpowiednich prozdrowotnych wzorców żywieniowych. Racjonalny...