Kategoria:Organizacja Wydarzeń
Typ:Zaoczne
Program kursu Organizacja imprez rodzinnych (25h) :
- sztuka dekorowania stołu - 5 h
- zapiekanki warzywne i mięsne - 10 h
- potrawy z makaronów - 10 h
Ilość osób w grupie: maksymalnie 8 - 10 osób Czas trwania kursu: 25 h (czyli 4 dni ćwiczeniowe)...
Kategoria:Gastronomia
Typ:Zaoczne
Program kursu Gotowanie (40 h) : - podstawy żywienia człowieka - 8 h
- przepisy sanitarne, bhp, p. poż. - 3 h
- technologia gastronomiczna - techniki sporządzania,
sposoby dekorowania i podawania potraw - 29 h
Czas trwania kursu:
7 dni...
Kategoria:Gastronomia
Typ:Zaoczne
Program kursu Organizacja imprez kateringowych (30 h) - działalnośc usługowa firmy kateringowej - 3 h
- bezpieczeństwo, higiena i prawo pracy - 3 h
- wyposażenie techniczne - 2 h
- planowanie i obsługa - 22 h
Ilość osób w grupie: maksymalnie 10...
Kategoria:Dekoracje
Typ:Zaoczne
W dzisiejszych czasach dobry wygląd oznacza lepsze relacje z otoczeniem oraz większe szanse na sukces zawodowy.
Sukces pisany szminką!
Proponujemy Ci kurs, którego program obejmuje starannie wybrane,
najbardziej przydatne zagadnienia z dziedziny wizażu. Doświadczona...
Kategoria:Dekoracje
Typ:Zaoczne
Piękne paznokcie przyciągają wzrok i kreują wizerunek eleganckiej kobiety. Z nami opanujesz sztukę nakładania tipsów metodą żelową i akrylową. Poznasz fiberglass, jako sposób na wzmocnienie słabej płytki paznokciowej. Bądź modna i nowoczesna! ...
Kategoria:Fryzjerstwo i Wizaż
Typ:Zaoczne
Pamiętaj, że odpowiednio dobrany strój, fryzura i makijaż doda
śmiałości i pewności siebie. Wizerunek jest sztuką – zostań zatem
kreatorem kobiecego piękna! Zapoznaj się z teorią koloru, dokonaj
analizy kształtu twarzy i wykonaj profesjonalny makijaż. Kurs...
Kategoria:Projektowanie i Wystrój Wnętrz
Typ:Zaoczne
Decoupage to technika zdobnicza znana od dawna, w dodatku bardzo
prosta. Za jej pomocą można niemal każdy przedmiot w szybki i łatwy
sposób efektownie ozdobić. Technika ta polega na efektywnym zdobieniu
przedmiotów np. mebli, skrzynek, kasetek,...
Kategoria:Barman Kelner
Typ:Zaoczne
Tematyka
kursu zawiera: wprowadzenie do zawodu, etykę i psychologię, zarys
technologii, towaroznawstwo napojów oraz ich podział i charakterystykę.
Prowadzone są zajęcia teoretyczne i praktyczne dotyczące technik
miksowania, jak i kultury spożywania napojów....