Kurs Organizacji Imprez Rodzinnych - Zaoczne

Bezpośredni kontakt z przedstawicielem AP Edukacja

Aby się skontaktować, należy najpierw zaakceptować Politykę prywatności

Szczegóły Kurs Organizacji Imprez Rodzinnych - Zaoczne - Łódź - Łódzkie

  • Praktyki
    Program kursu kateringowego w ramach Kursu Kulinaria przewiduje małą ilość niezbędnych zajęć teoretycznych, oraz ogromną ilość zajęć praktycznych.
    Dzięki takiej organizacji Nasi Kursanci więcej czasu mogą spędzić na doskonaleniu swoich umiejętności.
    Praktyczna nauka odbywa się w profesjonalnie wyposażonej pracowni gastronomicznej, w której każdy Kursant będzie miał dostęp do własnego stanowiska pracy.
    Grupy ćwiczeniowe są kameralne, dzięki czemu instruktor może poświęcić wystarczającą ilość czasu każdemu uczestnikowi Kursu Kulinaria.
  • Szczegółowe informacje
    Program kursu Organizacja imprez rodzinnych (25h) :

    - sztuka dekorowania stołu - 5 h
    - zapiekanki warzywne i mięsne - 10 h
    - potrawy z makaronów - 10 h
     
    Ilość osób w grupie: maksymalnie 8 - 10 osób
    Czas trwania kursu: 25 h (czyli 4 dni ćwiczeniowe)

Inne informacje związane z organizacja wydarzeń

Używamy ciasteczek własnych oraz ciasteczek stron trzecich w celu doskonalenia naszych usług.
Kontynuując przeglądanie strony, automatycznie wyrażasz zgodę na wykorzystanie ciasteczek.
Zobacz więcej  |