Kurs Gotowania - Zaoczne

Bezpośredni kontakt z przedstawicielem AP Edukacja

Aby się skontaktować, należy najpierw zaakceptować Politykę prywatności

Szczegóły Kurs Gotowania - Zaoczne - Łódź - Łódzkie

  • Praktyki
    Program kursu kateringowego w ramach Kursu Kulinaria przewiduje małą ilość niezbędnych zajęć teoretycznych, oraz ogromną ilość zajęć praktycznych.
    Dzięki takiej organizacji Nasi Kursanci więcej czasu mogą spędzić na doskonaleniu swoich umiejętności.
    Praktyczna nauka odbywa się w profesjonalnie wyposażonej pracowni gastronomicznej, w której każdy Kursant będzie miał dostęp do własnego stanowiska pracy.
    Grupy ćwiczeniowe są kameralne, dzięki czemu instruktor może poświęcić wystarczającą ilość czasu każdemu uczestnikowi Kursu Kulinaria.
  • Szczegółowe informacje
    Program kursu Gotowanie (40 h) :
    - podstawy żywienia człowieka - 8 h
    - przepisy sanitarne, bhp, p. poż. - 3 h
    - technologia gastronomiczna - techniki sporządzania,
      sposoby dekorowania i podawania potraw - 29 h

    Czas trwania kursu:
      7 dni ćwiczeniowych

    Ilość miejsc w grupie
    maksymalnie 10 osób.

Inne informacje związane z gastronomia

Używamy ciasteczek własnych oraz ciasteczek stron trzecich w celu doskonalenia naszych usług.
Kontynuując przeglądanie strony, automatycznie wyrażasz zgodę na wykorzystanie ciasteczek.
Zobacz więcej  |