Historia Kuchni i Wyżywienia. Wprowadzenie do Gastronimii Historycznej. - Kurs Dokształcający - Zaoczne

Bezpośredni kontakt z przedstawicielem Uniwersytet Mikołaja Kopernika

Aby się skontaktować, należy najpierw zaakceptować Politykę prywatności

Szczegóły Historia Kuchni i Wyżywienia. Wprowadzenie do Gastronimii Historycznej. - Kurs Dokształcający - Zaoczne - Toruń - Kujawsko-Pomorskie

  • Szczegółowe informacje
    Charakterystyka kursu:
    Gastronomia historyczna: dyscyplina, literatura i metodologia wykład
    Antropologia kuchni i wyżywienia ćwiczenia
    Historyczne style kulinarne wykład
    Źródła do gastronomii historycznej wykład
    Źródła do gastronomii historycznej warsztaty
    Wino i alkohol w kuchni historycznej warsztaty

    Czas trwania kursu oraz liczba godzin:
    30 h
    Dwa dwudniowe zjazdy (sobota/niedziela) w odstępie dwutygodniowym, w sumie 30 h.

Inne informacje związane z gastronomia

Używamy ciasteczek własnych oraz ciasteczek stron trzecich w celu doskonalenia naszych usług.
Kontynuując przeglądanie strony, automatycznie wyrażasz zgodę na wykorzystanie ciasteczek.
Zobacz więcej  |