Home > Podyplomowe > Gastronomia > Zaoczne > Warszawa > STUDIA PODYPLOMOWE BEZPIECZEŃSTWO I JAKOŚĆ W ŁAŃCUCHU ŻYWNOŚCIOWYM - Warszawa - Mazowieckie

STUDIA PODYPLOMOWE BEZPIECZEŃSTWO I JAKOŚĆ W ŁAŃCUCHU ŻYWNOŚCIOWYM - Zaoczne

Bezpośredni kontakt z przedstawicielem SGGW Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego

Aby się skontaktować, należy najpierw zaakceptować Politykę prywatności

Szczegóły STUDIA PODYPLOMOWE BEZPIECZEŃSTWO I JAKOŚĆ W ŁAŃCUCHU ŻYWNOŚCIOWYM - Zaoczne - Warszawa - Mazowieckie

  • Szczegółowe informacje
    Studia mają na celu przygotowanie specjalistów z zakresu zarządzania jakością i bezpieczeństwem
    w łańcuchu rolno-spożywczym „od pola do stołu“ i zapoznają słuchaczy z najnowszymi zasadami zarządzania bezpieczeństwem poprzez nadzór wewnętrzny nad jakością żywności i przestrzeganiem zasad higieny przy pozyskiwaniu, przetwarzaniu i obrocie w całym łańcuchu rolno-żywnościowym,
    z uwzględnieniem zmian w prawie żywnościowym Unii Europejskiej oraz Wspólnej Polityki Rolnej. Słuchacze zdobędą kwalifikacje z zakresu projektowania systemów zarządzania jakością, opracowania dokumentacji, wewnętrznego auditowania jakości w ujęciu systemowym, nadzoru nad wdrażaniem, utrzymaniem i rozwojem systemów zarządzania jakością, a w szczególności
    z uwzględnieniem zasad identyfikowalności w łańcuchu rolno-spożywczym.

    Kierownik studiów: dr inż. Ewa Majewska

    Czas trwania studiów: 2 semestry

    Zasady naboru: według kolejności zgłoszeń

Inne informacje związane z Gastronomia

Używamy ciasteczek własnych oraz ciasteczek stron trzecich w celu doskonalenia naszych usług.
Kontynuując przeglądanie strony, automatycznie wyrażasz zgodę na wykorzystanie ciasteczek.
Zobacz więcej  |