STUDIA PODYPLOMOWE NOWOCZESNA ORGANIZACJA I ZARZĄDZANIE W GASTRONOMII - Zaoczne

Bezpośredni kontakt z przedstawicielem SGGW Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego

Aby się skontaktować, należy najpierw zaakceptować Politykę prywatności

Szczegóły STUDIA PODYPLOMOWE NOWOCZESNA ORGANIZACJA I ZARZĄDZANIE W GASTRONOMII - Zaoczne - Warszawa - Mazowieckie

  • Szczegółowe informacje
    Celem studiów jest podniesienie kwalifikacji menażerskich pracowników firm gastronomicznych. Program rocznych studiów przewiduje realizację 200 godzin zajęć i obejmuje następujące przedmioty: analiza rynku usług gastronomicznych, podstawy marketingu, podstawy zarządzania, zarządzanie jakością w gastronomii (kurs HACCP), wyposażenie techniczne i projektowanie placówek gastronomicznych, urzędowa kontrola żywności, wybór i organizacja działalności nowej placówki gastronomicznej, zarządzanie operacyjne, nowoczesna technologia gastronomiczna, podstawy żywienia i dietetyka, programy komputerowe w zarządzaniu placówką gastronomiczną. Zjazdy odbywają się w weekendy (sobota-niedziela), średnio co dwa-trzy tygodnie (łącznie ok. 15 zjazdów). Podstawą ukończenia studiów jest pozytywne zaliczenie wszystkich przedmiotów, co zostanie potwierdzone świadectwem ukończenia studiów podyplomowych. Dodatkowo uczestnicy studiów po zdaniu odpowiednich testów uzyskają dyplom ukończenia szkolenia audytorów wewnętrznych systemu HACCP.

    Kierownik studiów: dr inż. Iwona Kowalczuk

    Czas trwania studiów: 1 rok

    Zasady naboru: według kolejności zgłoszeń

    Limit miejsc: 35
     

Inne informacje związane z botanika

Używamy ciasteczek własnych oraz ciasteczek stron trzecich w celu doskonalenia naszych usług.
Kontynuując przeglądanie strony, automatycznie wyrażasz zgodę na wykorzystanie ciasteczek.
Zobacz więcej  |