Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg ISO 22000:2005 - Szkolenie

Bezpośredni kontakt z przedstawicielem TÜV Rheinland Polska Sp. z o.o.

Aby się skontaktować, należy najpierw zaakceptować Politykę prywatności

Szczegóły Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg ISO 22000:2005 - Szkolenie - W ciągu tygodnia - Zabrze - Śląskie

  • Szczegółowe informacje
    Grupa docelowa
    Szkolenie przeznaczone jest dla osób pragnących pełnić rolę auditora wewnętrznego wg Normy ISO 22000.

    W przypadku osób nieposiadających doświadczenia zawodowego w branży spożywczej wymagany jest wcześniejszy udział w module I w/w szkolenia lub/i dobra znajomość wymagań GMP, GHP i HACCP.  Uczestnicy otrzymują Certyfikat Auditora Wewnętrznego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg ISO 22000. Szkolenie otwarte/ zamknięte.

    Program szkolenia

     Szkolenie teoretyczno-praktyczne obejmuje: Omówienie wymagań Normy ISO 22000 z punktu widzenia auditora. Auditowanie wymagań normy ISO 22000
    • Zasady prowadzenia auditu.
    • Rodzaje auditów oraz wymagania i obowiązki auditora,
    • Proces przygotowania auditu wraz z ćwiczeniami,
    • Proces przeprowadzenia auditu wraz z ćwiczeniami,
    • Proces raportowania auditu wraz z ćwiczeniami,
    • Omówienie działań poauditowych,
    • Omówienie istoty działań korygujących wraz z ćwiczeniami,
    • Omówienie problemów związanych z auditami w przedsiębiorstwie,
    Całość na podstawie Normy ISO 19011,
    Test egzaminacyjny

Inne informacje związane z zarządzanie jakością

Używamy ciasteczek własnych oraz ciasteczek stron trzecich w celu doskonalenia naszych usług.
Kontynuując przeglądanie strony, automatycznie wyrażasz zgodę na wykorzystanie ciasteczek.
Zobacz więcej  |