Kurs Gotowania

Więcej informacji

Kurs Gotowania

  • Praktyki Program kursu kateringowego w ramach Kursu Kulinaria przewiduje małą ilość niezbędnych zajęć teoretycznych, oraz ogromną ilość zajęć praktycznych.
    Dzięki takiej organizacji Nasi Kursanci więcej czasu mogą spędzić na doskonaleniu swoich umiejętności.
    Praktyczna nauka odbywa się w profesjonalnie wyposażonej pracowni gastronomicznej, w której każdy Kursant będzie miał dostęp do własnego stanowiska pracy.
    Grupy ćwiczeniowe są kameralne, dzięki czemu instruktor może poświęcić wystarczającą ilość czasu każdemu uczestnikowi Kursu Kulinaria.
  • Szczegółowe informacje Program kursu Gotowanie (40 h) :
    - podstawy żywienia człowieka - 8 h
    - przepisy sanitarne, bhp, p. poż. - 3 h
    - technologia gastronomiczna - techniki sporządzania,
      sposoby dekorowania i podawania potraw - 29 h

    Czas trwania kursu:
      7 dni ćwiczeniowych

    Ilość miejsc w grupie
    maksymalnie 10 osób.
Więcej informacji

Inne informacje związane z gastronomia

  • Kurs - A,B,C...Sztuki Barmańskiej

  • Centrum: WSTH-Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa w Łodzi
  • Więcej informacji
  • STUDIA PODYPLOMOWE BEZPIECZEŃSTWO I JAKOŚĆ W ŁAŃCUCHU ŻYWNOŚCIOWYM

  • Centrum: SGGW Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
  • Więcej informacji
  • STUDIA PODYPLOMOWE KOMPENSACJA PRZYRODNICZA DLA NATURY 2000

  • Centrum: SGGW Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
  • Więcej informacji
  • STUDIA PODYPLOMOWE PORADNICTWO ŻYWIENIOWE I DIETETYCZNE

  • Centrum: SGGW Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
  • Więcej informacji
  • Studium Podyplomowe - Gospodarstwa i przedsiębiorstwa na unijnym rynku żywności

  • Centrum: Akademia Ekonomiczna w Poznaniu
  • Więcej informacji
  • Studia I Stopnia - Zarządzaniem wiedzą i informację w organizacji

  • Centrum: Społeczna Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości i Zarządzania
  • Więcej informacji
  • Studia I Stopnia - Studia europejskie

  • Centrum: Społeczna Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości i Zarządzania
  • Więcej informacji