Home > Studia II Stopnia > Zarządzanie w Hotelarstwie > Dzienne > Warszawa > Turystyka - Specjalność Zarządzanie w Hotelarstwie i Gastronomii - Studia II Stopnia - Warszawa - Mazowieckie

Turystyka - Specjalność Zarządzanie w Hotelarstwie i Gastronomii - Studia II Stopnia - Dzienne

Bezpośredni kontakt z przedstawicielem ALMAMER Wyższa Szkoła Ekonomiczna

Aby się skontaktować, należy najpierw zaakceptować Politykę prywatności

Szczegóły Turystyka - Specjalność Zarządzanie w Hotelarstwie i Gastronomii - Studia II Stopnia - Dzienne - Warszawa - Mazowieckie

  • Praktyki
    Możliwość studiowania w systemie stacjonarnym i niestacjonarnym
  • Szczegółowe informacje
    Kariera zawodowa
    Absolwenci specjalności Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii są przygotowani do zarządzania przedsiębiorstwem turystycznym, hotelarskim i gastronomicznym, pełnienia kierowniczych funkcji w turystyce i hotelarstwie, kierowania zespołami ludzkimi oraz do kreatywnego rozwiązywania problemów

    Przedmioty ogólne
    język obcy, metodologia badań naukowych

    Przedmioty podstawowe
    historia kultury, socjologia czasu wolnego, regiony turystyczne

    Przedmioty kierunkowe
    planowanie turystyczne, informatyka w turystyce i rekreacji, marketing usług turystycznych i rekreacyjnych, polityka turystyczna, wychowanie zdrowotne i promocja zdrowia, finanse przedsiębiorstw i podstawy rachunkowości, etyka gospodarcza i zawodowa, seminarium magisterskie

    Kształcenie w zakresie specjalności
    rynek usług hotelarskich i gastronomicznych, nowoczesne koncepcje zarządzania w przedsiębiorstwie hotelarskim i gastronomicznym, zarządzanie jakością w przedsiębiorstwie hotelarskim i gastronomicznym, zarządzanie zasobami ludzkimi, nowe technologie w usługach hotelarskich, negocjacje w biznesie, elementy protokołu dyplomatycznego

Inne informacje związane z Zarządzanie w Hotelarstwie

Używamy ciasteczek własnych oraz ciasteczek stron trzecich w celu doskonalenia naszych usług. Kontynuując przeglądanie strony, automatycznie wyrażasz zgodę na wykorzystanie ciasteczek. Zobacz więcej  |