STUDIA PODYPLOMOWE RYNEK PRODUKTÓW TRADYCYJNYCH, REGIONALNYCH I LOKALNYCH - Zaoczne

Bezpośredni kontakt z przedstawicielem SGGW Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego

Aby się skontaktować, należy najpierw zaakceptować Politykę prywatności

Szczegóły STUDIA PODYPLOMOWE RYNEK PRODUKTÓW TRADYCYJNYCH, REGIONALNYCH I LOKALNYCH - Zaoczne - Warszawa - Mazowieckie

  • Profil słuchacza / wymogi
    Studia przeznaczone są dla absolwentów uczelni wyższych posiadających dyplom licencjata, inżyniera lub magistra z zakresu dowolnych dyscyplin naukowych.
  • Szczegółowe informacje
    Studia umożliwiają podniesienie kwalifikacji, jak i aktualizację wiedzy z zakresu rynku produktów tradycyjnych, regionalnych i lokalnych w Unii Europejskiej, ze szczególnym uwzględnieniem specyfiki i problematyki Polski. Celem studiów jest przygotowanie jego uczestników do aktywnego współuczestnictwa w budowie rynku produktów tradycyjnych, regionalnych i lokalnych, jako atrakcyjnej alternatywy rozwoju obszarów, nie tylko wiejskich. Mile widzianymi słuchaczami są: pracownicy administracji publicznej, w tym samorządów terytorialnych zajmujących się promocją regionu, ośrodków doradztwa rolniczego, pracownicy inspekcji sanitarnej i weterynaryjnej, jednostek certyfikujących, nauczyciele szkół rolniczych i pokrewnych, lokalni liderzy, właściciele małych rodzinnych firm oraz członkowie gospodarstw rolnych zajmujący się produkcją wyrobów o tradycyjnej recepturze wytwarzania, absolwenci szkół wyższych poszukujący pomysłów na rozpoczęcie własnej działalności gospodarczej w/w zakresie.

    Kierownik studiów: dr Agnieszka Borowska

    Czas trwania studiów: 2 semestry

    Zasady naboru: według kolejności zgłoszeń

    Liczba miejsc: 35

Inne informacje związane z zarządzanie agencją nieruchomościami

Używamy ciasteczek własnych oraz ciasteczek stron trzecich w celu doskonalenia naszych usług.
Kontynuując przeglądanie strony, automatycznie wyrażasz zgodę na wykorzystanie ciasteczek.
Zobacz więcej  |