Audytor Wewnętrzny Systemu HACCP

Więcej informacji

Audytor Wewnętrzny Systemu HACCP

  • Cele W ostatnich latach różnego typu organizacje, bez względu na ich rozmiar oraz sektor działania i branżę, którą się zajmują, podjęły wyzwanie wdrożenia i certyfikacji Systemów Zarządzania Jakością. Ich celem jest udoskonalenie sposobu działania organizacji oraz zwiększenie satysfakcji Klienta. W efekcie doprowadziło to do zapotrzebowania na rynku pracy na wykwalifikowanych pracowników, którzy posiadają szeroką wiedzę zarówno z zakresu standardów jakości wydanych przez ISO jak i modelu doskonałości biznesowej.
  • Profil słuchacza / wymogi Oferta skierowana jest do studentów i specjalistów, którzy są zainteresowani powiązaniem swojej kariery zawodowej z obszarem jakości. Oferta pozwoli na zdobycie wiedzy nie tylko na temat najczęściej stosowanych systemów, ale także pokaże w jaki sposób posługiwać się najbardziej skutecznymi narzędziami służącymi doskonaleniu funkcjonowania firmy w zakresie jakości.
  • Tutuł uzyskany Certyfikat: Audytor Wewnętrzny Systemu HACCP (wystawiany w języku polskim i angielskim)
  • Szczegółowe informacje Tematyka zajęć
    Wstęp:
    Pojęcia i definicje
    Powody stosowania HACCP
    Kwestie prawne
    Zakres systemu higieny żywnościowej

    Plan wymogów wstępnych i identyfikowalność:

    Jakość Wody
    Oczyszczanie i dezynfekcja
    Szkolenie i kontrola personelu
    Utrzymywanie Prewencyjne
    Kontrola Szkodników
    Gospodarka Odpadami
    Identyfikowalność i wymogi wstępne

    Analiza Zagrożeń i punktów krytycznych kontroli:

    Etapy poprzedzające HACCP
    Rozwój HACCP

    •    Czas trwania: 16 godzin
    •    Dofinansowanie UE 50%
    •    Cena regularna 1200,00 zł
    •    Cena po dofinansowaniu 600,00 zł

Inne informacje związane z audyt jakości