Informatyka stosowana

Bezpośredni kontakt z przedstawicielem Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Skierniewicach

Aby się skontaktować, należy najpierw zaakceptować Politykę prywatności

Szczegóły Informatyka stosowana - W ciągu tygodnia - Skierniewice - Łódzkie

  • Szczegółowe informacje
    PRZEDMIOTY KSZTAŁCENIA OGÓLNEGO
    Język obcy (do wyboru)
    Wychowanie fizyczne
    Technologia informacyjna
    Ochrona własności intelektualnej
    Socjologia
    Filozofia
    Psychologia
    PRZEDMIOTY PODSTAWOWE
    Mikroekonomia
    Makroekonomia
    Prawo
    Rachunkowość
    Finanse
    MSG
    Zarządzanie
    Informatyka ekonomiczna
    Polityka gospodarcza
    PRZEDMIOTY KIERUNKOWE
    Analiza matematyczna
    Algebra liniowa
    Statystyka opisowa
    Statystyka ekonomiczna
    Rachunek prawdopodobieństwa i statystyka matematyczna
    Ekonometria
    Matematyka finansowa i ubezpieczeniowa
    Badania operacyjne
    Programowanie komputerowe
    Projektowanie systemów informatycznych
    Bazy danych

    Specjalności
    Seminarium dyplomowe
    Przygotowanie i obrona pracy dyplomowej
    Wykłady w jezyku angielskim
    Studenckie praktyki zawodowe
    Inżynieria oprogramowania
    Programowanie w języku C#
    Grafika komputerowa
    Systemy operacyjne
    Systemy sieciowe
    Podstawy internetu
    Projektowanie baz danych
    Architektura systemów komputerowych
    Bezpieczeństwo systemów komputerowych
    PRZEDMIOTY DO WYBORU
    Zintegrowane systemy zarządzania
    Symulacja cyfrowa w procesach gospodarczych
    Systemy gospodarki elektronicznej
    Systemy klasy Business Inteligence (SAS)
    Sztuczna inteligencja
    Programowanie komputerów III
    Programowanie baz danych
    Programowanie dla serwisów www
    Visual Basic
    Programowanie komputerów IV
    Bazy danych III
    Negocjacje w biznesie

Inne informacje związane z informatyka

Używamy ciasteczek własnych oraz ciasteczek stron trzecich w celu doskonalenia naszych usług.
Kontynuując przeglądanie strony, automatycznie wyrażasz zgodę na wykorzystanie ciasteczek.
Zobacz więcej  |