Ekonomia - Specjalność Ekonomika Małego Biznesu - Studia II Stopnia

Bezpośredni kontakt z przedstawicielem ALMAMER Wyższa Szkoła Ekonomiczna

Aby się skontaktować, należy najpierw zaakceptować Politykę prywatności

Szczegóły Ekonomia - Specjalność Ekonomika Małego Biznesu - Studia II Stopnia - W ciągu tygodnia - Warszawa - Mazowieckie

  • Praktyki
    Możliwość studiowania w systemie stacjonarnym i niestacjonarnym
  • Szczegółowe informacje
    Kariera zawodowa
    Absolwenci specjalności Ekonomika małego biznesu są przygotowani do podjęcia pracy w przedsiębiorstwach i korporacjach świadczących elektroniczne usługi na biznesowych rynkach międzynarodowych, przy zastosowaniu najnowszych technologii informatycznych. Ich wiedza i umiejętności praktyczne w zakresie zaawansowanego wyszukiwania i analizowania informacji (danych) w internetowych serwisach biznesowych zapewnia im pracę w zespołach wypracowujących strategię rozwoju elektronicznego biznesu w przedsiębiorstwach. Będą również merytorycznie i praktycznie przygotowani do prowadzenia i rozwijania internetowych serwisów biznesowych, a także do pracy w zespołach tworzących internetowe kampanie marketingowe

    Przedmioty ogólne
    europejskie fundusze w polityce regionalnej Polski

    Przedmioty podstawowe
    wnioskowanie statystyczne, ekonometria i prognozowanie procesów ekonomicznych, ekonomia menedżerska, makroekonomia, prawo gospodarcze, historia myśli ekonomicznej

    Przedmioty kierunkowe
    ekonomia matematyczna, rynek kapitałowy i finansowy, gospodarowanie kapitałem ludzkim, ekonomia międzynarodowa, seminarium magisterskie

    Kształcenie w zakresie
    elektroniczne usługi w biznesie i administracji, internetowe serwisy informacji publicznej, narzędzia informatyczne w komunikacji elektronicznej, technologie tworzenia dokumentów elektronicznych

Inne informacje związane z zarządzanie firmą

Używamy ciasteczek własnych oraz ciasteczek stron trzecich w celu doskonalenia naszych usług.
Kontynuując przeglądanie strony, automatycznie wyrażasz zgodę na wykorzystanie ciasteczek.
Zobacz więcej  |