Studia I Stopnia - Psychologia w Zarządzaniu - Zaoczne

Bezpośredni kontakt z przedstawicielem WSAiB-Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. Eugeniusza Kwiatkowskiego w Gdyni

Aby się skontaktować, należy najpierw zaakceptować Politykę prywatności

Szczegóły Studia I Stopnia - Psychologia w Zarządzaniu - Zaoczne - Gdynia - Pomorskie

  • Cele
    Studenci nabywają wiedzę z dziedziny psychologii i komunikacji społecznej. Umiejętne wykorzystanie tej wiedzy przyczynia się do skutecznego zarządzania zespołem, harmonijnej współpracy pomiędzy pracownikami a także tworzenia skutecznych przekazów marketingowych. Praktyczna wiedza i umiejętności z zakresu stosowania metod i technik psychologii umożliwiają absolwentom skuteczne motywowanie pracowników oraz efektywne organizowanie ich pracy.
  • Profil słuchacza / wymogi
    W WSAiB nie obowiązują egzaminy wstępne. Kandydat wypełnia formularz zgłoszeniowy oraz ankietę z języka obcego pozwalającą skierować go do właściwej grupy zaawansowania. Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc obowiązuje kolejność zgłoszeń. Wymagane dokumenty: * świadectwo dojrzałości * kserokopia świadectwa ukończenia szkoły średniej * kserokopia dowodu osobistego * kserokopia książeczki wojskowej * cztery zdjęcia (wymagany format 35mm x 45 mm) * wypełniona ankieta osobowa
  • Tutuł uzyskany
    Licencjat
  • Szczegółowe informacje
    Studia I Stopnia (niestacjonarne): Psychologia w Zarządzaniu

    Po ukończeniu nauki będziesz potrafił:

    • stosować metody psychologiczne w kierowaniu
    • projektować systemy motywacyjne
    • zarządzać konfliktem
    • skutecznie motywować pracowników oraz organizować ich prace


    Przykładowe przedmioty na specjalności:

    • Psychologia w biznesie
    • Komunikacja w biznesie
    • Stres w pracy menedżera
    • Style kierowania
    • Systemy motywowania pracowników

Inne informacje związane z psychologia

Używamy ciasteczek własnych oraz ciasteczek stron trzecich w celu doskonalenia naszych usług.
Kontynuując przeglądanie strony, automatycznie wyrażasz zgodę na wykorzystanie ciasteczek.
Zobacz więcej  |